Лепша, боља и напреднија Кула за све грађане

0

ЈКП „Комуналац“ интезивно ради на уређењу града. Јавне зелене површине се редовно чисте, одвози се смеће али се обављају и сви други послови на уређењу града који чак и нису део активности овог комуналног предузећа. Дамјан Миљанић, директор ЈКП „Комуналац“-а истакао је да ово комунално предузеће излази у сусрет како грађанима тако и предузећима. Сваки позив грађана, скупштине станара је испоштован и посао је одрађен тако да град добија нови изглед. У овом предузеће наводе да настављају са таквим радом и позивају грађане да им се придруже у овој акцији тако што ће им указивати на проблеме и активно учествовати у очувању свог животног окружења.


Дамјан Миљанић је нагласио да поред свих ових послова једна од активности је и постављање заштитиних ограда на плацевима који су приватно власништво. Ово предузеће поставља заштитну ограду око плацева али на делу јавне површине, како би заштитило овај простор и обезбеди грађане који пролазе овим делом тротоара. Један од циљева овог посла је и визуелни моменат како би се улепшали и ти делови Куле јер су углавном то запуштене површине. Комплетно уређење града највећи је циљ ове акције, пре свега „Комуналац“ жели активно да учествује у уређењу Куле, како би грађанима поклонили лепше, бољу и напреднију Кулу.

Миљанић:излазимо у сусрет и грађанима и предузећима

ЈКП „Комуналац“ интезивно ради на уређењу града. Јавне зелене површине се редовно чисте, одвози се смеће али се обављају и сви други послови на уређењу града који чак и нису део активности овог комуналног предузећа. Дамјан Миљанић, директор ЈКП „Комуналац“-а истакао је да ово комунално предузеће излази у сусрет како грађанима тако и предузећима. Сваки позив грађана, скупштине станара је испоштован и посао је одрађен тако да град добија нови изглед. У овом предузеће наводе да настављају са таквим радом и позивају грађане да им се придруже у овој акцији тако што ће им указивати на проблеме и активно учествовати у очувању свог животног окружења.Дамјан Миљанић је нагласио да поред свих ових послова једна од активности је и постављање заштитиних ограда на плацевима који су приватно власништво. Ово предузеће поставља заштитну ограду око плацева али на делу јавне површине, како би заштитило овај простор и обезбеди грађане који пролазе овим делом тротоара. Један од циљева овог посла је и визуелни моменат како би се улепшали и ти делови Куле јер су углавном то запуштене површине. Комплетно уређење града највећи је циљ ове акције, пре свега „Комуналац“ жели активно да учествује у уређењу Куле, како би грађанима поклонили лепше, бољу и напреднију Кулу.

Gepostet von JKP "Komunalac" Kula am Dienstag, 6. November 2018

Поделите

Коментари су затворени.