Акција уређења дечијих игралишта

0

Јавно комунално предузеће „Комуналац“ у сарадњи са месним заједницама започело је акцију уређења дечијих игралишта у свим насељима општине Кула. Дечија игралишта и спортски терени који већ дужи временски период нису обнављани почели су да добијају нови сјај. Обнавља се комплетан мобилијар, набављене су нове кошаркашке табле, расвета се контролише и мења где је то неопходно, реквизити се детаљно фарбају и заштитне ограде ће бити поправљене. Циљ ове акције је да наши најмлађи грађани добију леп и безбедан простор за рекреацију, да им пружимо детињство како заслужују и да им покажемо како је бављење физичком активношћу битно за правилан раст и развој.

Нека од игралишта су већ уређена, једно од њих је велико игралиште на Гедеру, игралиште у склопу основне школе „Иса Бајић“, дечије игралиште у улици Петра Драпшина, игралиште код железничке станице у Црвенки, као и кошаркашки терен код основне школе „Вук Караџић“ у Црвенки. У току је уређење игралишта на Јарошу, терена и игралишта у склопу основне школе у Липару, а у наредном периоду и остала дечија игралишта биће уређена.

Ово је једна од акција коју ЈКП „Комуналац“ спроводи за лепше детињство све деце. Стало нам је до побољшања услова у којима наша деца одрастају и проводе своје слободно време, због тога градимо бољу будућност за њих.

Поделите

Коментари су затворени.