Недељне активности ЈКП „Комуналац“

0

Екипе ЈКП „Комуналац“ прошле недеље поред редовних активности и послова на одржавању хигијене јавних површина у Кули, наставиле су уређења дечијих игралишта.

Радници одељења „Урбанистичко планирање и одржавање путева“ ЈКП „Комуналац“ интензивно раде на уређењу дечијих игралишта. Том приликом је поправљен мобилијар и постављене су нове кошаркашке конструкције на игралишту Гедер, започето је уређење спортског терена у Липару где су замењени разводни електро ормари и обновљен терен за одбојку. Ова радна јединица поставила је рефлекторе на паркингу у улици Вељка Влаховића у Кули и уклонила гране које угрожавају стамбене објекте у главној улици у Црвенки и електро водове у Липару.

РЈ „Водовод“ овог комуналног предузећа у протеклој недељи извршила је контролу и чишћење фекалне пумпе на подстаници Врбас и подстаници у Његошевој улици. Једно домаћинство у улици Алексе Шантића прикопчано је на водоводну мрежу.

Током недеље радници рј „Чистоћа“ вршили су прихрану и заливање цветних површина у центру Куле и у Лењиновој улици, покосили су и очистили терен око Великог бачког канала и у улици Вељка Влаховића.

 

Поделите

Коментари су затворени.