Протекла недеља у знаку реконструкције спортских терена

0

Радници свих радних јединица у склопу јавног комуналног предузећа „Комуналац“  у протеклој недељи наставили су са редовним активностима одржавања насеља, санирању насталих кварова као и на пословима уређења спортских терена.

Екипе одељења „Урбанистичко планирање и одржавање путева“ наставиле су уређења спортских терена и дечијих игралишта на територији општине. Потпуно је завршено уређење игралишта на Гедеру, као и у улици Петра Драпшина. На спортском терену на Јарошу извршена је поправка мобилијара, монтажа нових кошаркашких табли и заштитне ограде. У Црвенки и Липару на теренима код основне школе постављени су нови разводни ормани и рефлектори. Екипе овог одељења почеле су редовну контролу и замену дотрајалих сијалица уличне расвете у Кули. На више локација у насељу Липар орезано је и уклоњено грање које је угрожавало стамбене објекте.

Поред свакодневног одржавања хигијене јавних површина радници одељења „Чистоћа“ ЈКП „Комуналац“ ове недеље окопали су и оплевили цветњаке код старог гробља у Кули и извршили прихрану засађеног цвећа у Лењиновој и улици Маршала Тита.

Захваљујући екипи рј „Водовод“ током ове недеље успешно су отколоњени кварови на водоводној мрежи у улици Јакова Игњатовића и квар на чесми код православне цркве Св. Марка, а у улици Исе Бајића извршено је прикључење домаћинства на градску водоводну мрежу.

Поделите

Коментари су затворени.