Почетак нове грејне сезоне са новим корисницима

0

Пред нама је још једна грејна сезона која званично почиње 15.октобра, иако је у наредним данима најављена пријатна температура, званично од сутра се креће са праћењем дневне температуре и у случају температуре ниже од 13 степени радијатори корисника биће топли.

После успешно завршених топлих проба грејања током викенда систем грејања је доведен у функционално стање. Топле пробе су подразумевале проверу рада енергетских објеката и котларница, чиме се упоредо вршила провера функционалности топловодне мреже, топлотних станица и грејних инсталација корисника, како би се производне и дистрибутивне станице што боље припремиле за предстојећу грејну сезону.

Успешна сарадња ЈКП „Комуналац“ и Скупштине станара зграда, као и озбиљан приступ и пословност јавног комуналног предузећа, резултирала је да поред постојећих корисника ЈКП „Комуналац“ ове године потпише уговоре са још 160 нових корисника грејања.

Уговори  са добављачима гаса и мазута потписани су и реализација истих је већ почела. Прва количина мазута испоручена је током викенда. Озбиљан приступ и припрема за грејну сезону, коју је спровело ЈКП „Комуналац“, обезбедиће несметано снабдевање топлотном енергијом током ове грејне сезоне. Како би грађани, односно корисници, у сваком тренутку имали правовремене и релевантне информације о грејању у договору са председницима Скупштине станара све битне информације биће истакнуте на огласним таблама  у зградама.

Поред редовних послова које обавља ЈКП „Комуналац“ и ово је један сегмент у којем се трудимо да грађанима пружимо најквалитетније услуге и изађемо у сусрет сваком појединцу. Добра сарадња је кључ успеха, а наше предузеће се труди да препозна сваки проблем, у најкраћем року ефикасно реши сваки захтев и у сарадњи са грађанима наш град учини лепшим и бољим местом за живот.

Поделите

Коментари су затворени.