Недељни послови

0

Лепо време током претходне недеље погодовало је радницима свих радних јединица у склопу јавног комуналног предузећа „Комуналац“ како би наставили своје редовне активности на одржавању и уређењу града.

Радници одељења „Урбанистичко планирање и одржавање путева“ наставили су орезивање и уклањање грана на територији општине. Поред уклоњених грана које су угрожавале стамбене објекте и водове електро мреже у свим насељима, ове недеље извршено је орезивање у насељу Липару. Замењене су дотрајале сијалице уличне расвете на више локација у Кули и Црвенки. Екипа овог одељења извршила је крајем радне недеље монтажу штандова и припреме простора за манифестацију која ће се одржати у недељу у Пионирско дому – Сајма пензионера у Кули.

Током недеље радници радне јединице „Чистоћа“ наставили су уређене и одржавање хигијене јавних површина на више локација у Кули. Уређена је Лењинова улица и простор око стамбених зграда у улици Маршала Тита. Раднице задужене за одржавање цветних површина уредиле су ружичњаке у центру Куле.

 Екипе радне јединице „Водовод“ поред редовних послова на одржавању водоводне и канализационе мреже успешно су отклонили квар на водоводној мрежи у Дурмиторској и улици 29.Новембра и загушење на канализационој мрежи у улици Ђуре Стругара.

Поделите

Коментари су затворени.