Припреме за зимску сезону и нови пројекти

0

Један у низу састанака директора јавних комуналних предузећа општине Кула са председником општине, Дамјаном Миљанићем, одржан је прошле недеље у кабинету председника. Поред тема које се тичу досадашњих активности и рада које су изложили директори сваког комуналног предузећа  било је речи и о будућим пословима. Акценат је стављен на пројекат везан за водоводну мрежу, зимску службу и новогодишњу расвету.

Припрема пројектне документације за управљање системом водовода у сарадњи са Канцеларијом за управљање јавним улагањима Републике Србије, као и друга фаза везана за добијање новчаних средстава за модернизацију водоводне мреже је била водећа тема овог састанка. Такође договорено је да се 20.октобра отпочне са припремама за постављање новогодишње расвете у свим насељеним местима општине Кула. Овај посао заједничком сарадњом, као и до сада,  обављаће јавна комунална предузећа.

ЈКП „Комуналац“, као водеће комунално предузеће и носилац поверених послова, ће пред наступајућу зимску сезону усвојити план рада зимске службе. За несметан рад зимске службе, поред извршене набавке соли и агрегата, врши се и детаљна контрола и припрема радних машина и организација ангажоване радне снаге.

Поделите

Коментари су затворени.