Радна недеља ЈКП „Комуналац“

0

У Кули све екипе ЈКП „Комуналац“ успешно су привели крају још једну радну недељу. Настављено је новогодишње украшавање града, кварови на водоводној мрежи  захваљујући брзом реаговању дежурне службе ЈКП „Комуналац“ успешно су санирани.

Радници радне јединице „Водовод“ поред редовне контроле и одржавања водоводне и канализационе мреже, отклонили су квар у Игманској улици. Одгушена је канализациона мрежа у улици Вељка Влаховића и припремљен је терен за прављење сливника у улици Максима Горког.

Екипа електричара ЈКП “Комуналац” наставила је постаљање новогодишње расвете у Кули. Украшен је парк у центру, Лењинова, Крамерова и  улица Маршала Тита. Екипа oдељења “Урбанистичко планирање и одржавање путева” извршила је јесење oрезивање стабала и уклањање грана које угрожавају водове електро мреже у Црвенки, као и орезивање високог растиња у центру Куле.

 Радна јединице “Чистоћа”поред редовног сакупљања опалог лишћа извршила је косидбу и уређење зелених површина у Лењиновој и улици Ђуре Стругара. Пред сам крај недеље радници овог одељења уредили су и покосили зелене површине у центру Липара.

Поделите

Коментари су затворени.