Послови у протеклој недељи

0

Још једна радна недеља је остала иза нас. Радници свих екипа ЈКП „Комуналац“ извршавали су несметано све послове како би Кула и околна места спремно дочекала зиму и предстојеће празнике.

Екипа oдељења “Урбанистичко планирање и одржавање путева” ЈКП „Комуналац“ орезивала је дрвеће и уклонила гране на више локација у Крушчићу и уклонила гране које су ометале водове електро мреже у Кули.

Радници радне јединице „Водовод“ овог комуналног предузећа санирале су кварове на водоводној мрежи у Партизанској, Кулској и улици Маршала Тита. Такође, водоводна мрежа је испрана у улици Иве Андрић, извршена је контрола и чишћење пумпе фекалне станице у улици Жарка Зрењанина.

Радници радне јединице „Чистоћа“ поред редовних активности на одржавању хигијене јавних површина интензивно су радили на сакупљању опалог лишћа у Кули. Електричари ЈКП „Комуналац“ поставили су новогодишњу расвету и декорацију у парку код Дома за старе и пензионере, у центру Куле и у центру Црвенке.

Крајем ове недеље, на радост најмлађих грађана, радници ЈКП „Комуналац“ почели су припрему терена за постављање клизалишта у дворишту основне школе „Иса Бајић“. Радови теку по плану, тако да ће наши најмлађи грађани а и они старији који воле овај зимски спорт, моћи током зимског уживати у чарима клизалишта.

Поделите

Коментари су затворени.