Активности радних јединица ЈКП „Комуналац“

0

У Кули током ове недеље несметано су своје задатке извршавале све радне јединице ЈКП „Комуналац“. Радници одељења „Чистоћа“ овонедељне задатке извршавали су без већих тешкоћа.Топло време ишло је на руку радницима, тако да је одржавање и уређење јавних површина и сакупљањем опалог лишћа вршено свакодневно.

Екипе oдељења “Урбанистичко планирање и одржавање путева” ово јавног комуналног предузећа санирале су део пешачке стазе и поправиле заштитних стубића у Крамеровој улици. Контролу и поправку заштитних стубића екипа овог одељења извршила је и у центру Црвенке. У Крушчићу, на више локација, уклоњене су гране које угрожавају стамбене објекте и водове електро мреже, том приликом извршена је и поправка олука на згради Дома културе и Mесне заједнице. Екипа електричара овог одељења поставила је новогодишњу расвету и декорацију у парку на углу улица Маршала Тита и Вељка Влаховића у Кули и у центру Липара. Такође, извршена је контрола и замена рефлектора на спортском терену у дворишту основне школе “Иса Бајић“ и настављени радови на постављању клизалишта у Кули.

Радници радне јединице “Водовод” поред редовних активности на одржавању водоводне и канализационе мреже, санирали су квар на водоводној мрежи у улици Вука Караџића.

Поделите

Коментари су затворени.