Недељне активности ЈКП „Комуналац“

0

Редовни послови који су у надлежности јавног комуналног предузећа „Комуналац“ у Кули настављене су током претходне недеље. Упркос ниским дневним температурама радници предузећа испуњавали су планиране задатке и брзим акцијама отклањали кварове.

Екипа oдељења “Урбанистичко планирање и одржавање путева” у склопу редовног одржавања путне мреже извршила је контролу и замену саобраћајних знакова на више локација у Кули, оштећени саобраћајни знаци су замењени, а остали су контролисани и поправљени у случају да је било одступања. Екипа ове радне јединице уклонила је и гране које су се услед временских непогода поломиле и делом се нашле на путу Црвенка – Крушчић. Посечене су гране које су угрожавале стамбене објекте у Крамеровој улици.

Радници ЈКП “Комуналац” последњег дана ове радне недеље започели су са постављањем рампи на пешачким прелазима како би се омогућило безбедније и oлакшано кретање oсобама са инвалидитетом.

Радници одељења „Чистоћа“ извршавали су редовне задатке у склопу послова које обавља њихово одељење.

Екипа радне јединице „Водовод“ ЈКП „Комуналац“ током ове недеље извршила је редовну контролу и чишћење пумпи фекалних станица , као и чишћење пумпе на потисном воду. Санирана је и хаварија на водоводној мрежи у улици Иве Лоле Рибара.

Поделите

Коментари су затворени.