Радна недеља у ЈКП „Комуналац“

0

Беспрекорно функционисање комуналног система и извршавање задатака и ове недеље је био приоритет за раднике свих одељења ЈКП „Комуналац“ Кула.

Радници oдељења “Урбанистичко планирање и одржавање путева” ЈКП „Комуналац“ ове недеље  започели су демонтажу новогодишње расвете и декорације. Новогодишња расвета је уклоњена прво у Руском Крстуру. Екипе овог одељења заменили су и оштећене заштитне стубиће у улици Јосипа Крамера. У склопу послова одржавања путне мреже саниране су ударне рупе на коловозу код основне школе “Петефи бригада”. Екипа електричара овог одељења извршила је замену дотрајалих сијалица уличне расвете у улици Вељка Влаховића.

Радници одељења „Чистоћа“ током ове недеље покосили су простор и уклонили гране на пружном прелазу према Руском Крстуру, уредили паркинг у Лењиново улици и наставили да извршавају своје свакодневне послове.

Радници радне јединице “Водовод” наставиле су са контролом и чишћењем пумпи фекалних станица и подстаница. Такође саниран је и квар на водоводној мрежи у улици Новака Пејчића.

Поделите

Коментари су затворени.