Недељне активности ЈКП „Комуналац“

0

Екипе ЈКП „Комуналац“ послове који се тичу редовног пословања извршавали су на дневном нивоу поштујући план и програм. Свакодневно је вршена дезинфекција јавних објеката и површина.

Екипе радне јединице „Водовод“ санирале су кварове на водоводној мрежи у улици Слободана Пенезића, Радоја Дакића и Салаши. Такође ова екипа запослених редовно је чистила пумпе фекалнихподстаница. Радници одељења „Чистоћа“ уредили су зелене површине у улици Маршала Тита, док је екипа електричара одељења “Урбанистичко планирање и одржавање путева” мењала дотрајале сијалице уличне расвете на више локација у Кули.

Радници ЈКП “Комуналац” заједно са волонтерима након појаве првог зараженог корона вирусом у нашој општини наставили су још опсежнију и појачану дезинфекцију јавних површина и објеката у циљу сузбијања COVID-19. Радници су додатно опремљени гуменим кабаницама. Дезинфекција објекта поште, Дома здравља, возила хитне помоћи, бензинске пумпе, станице полиције, Општинске и Пореске управе вршена је на дневном нивоу. Извршена је и детаљна дезинфекција два највећа и најпосећенија трговачка објекта у Кули. Третирана је унутрашњост објекта и простор испред “Универекспорта” и “”Cash&Carry”, као и фабрике „Фиорано“. Стамбене зграде, односно улази, степениште, рукохвати и заједничке просторије у зградама третирани су натријум хипохлоритом на свака три дана. Тракторским прскалицама третиране су улице и сви тротоари у ширем центру Куле.Током недеље почела је и подела дезинфекционих средстава становништву. Организована су два пункта за поделу у Кули, како би се избегло стварање гужви и један пунк у насељу Липар.

Поделите

Коментари су затворени.