Недељне активности ЈКП „Комуналац“

0

Захваљујући топлом времену у претходној недељи радници јавног комуналног предузећа на територији Куле обављали су планиране послове без већих потешкоћа. Екипе радне јединице „Чистоћа“ уз редовне активности на одржавању хигијене града започели су косидбу зелених површина у центру Куле и у  улици Јосипа Крамера.

Радна јединица „Водовод“ овог комуналног предузећа поред редовног одржавања водоводне и канализационе мреже, по позиву обавили су и одгушење канализационе мреже у улици Јосипа Крамера. Екипа „ Урбанистичко планирање и одржавање путева“  искористили су мању фреквенцију саобраћаја током полицијског часа, како би санирали коловоз у улици Јосипа Крамера. Они су песком попуњавали  простор између бетонских коцки.

Такође све екипе ЈКП „Комуналац“ наставиле су свакодневну дезинфекцију јавних површина и објеката од јавног значаја, а све у циљу сузбијања COVID-19. Поред свакодневног третирања јавних установа, дезинфикован је простор око цркве Светог Марка у Кули, Дом културе у Липару и круг фабрике „Фиорано“. Поред улица у ширем центру Куле, дезинфиковане су и све улице у МЗ Доњи и Горњи град, као и улице у насељу Липар. На 72 сата и ове недеље вршена је дезинфекција стамбених зграда у Кули.

Поделите

Коментари су затворени.