Активнсти ЈКП „Комуналац“

0

Претходни месец за све екипе ЈКП “Комуналац“ поред редовних послова и остваривања циљева из области комуналних услуга, протекао је у осигуравању безбедне путне мреже због радова на истој.

Радници радне јединице „Водовод“ су у склопу редовних активности извршили чишћење пумпе фекалне подстанице у улици Иве Андрића и Јосипа Крамера. У току месеца саниране су хаварије на водоводној мрежи у улици Слободана Пенезића, Иве Лоле Рибара и у Индустријској зони.

Екипа радне јединице „Чистоћа“ ЈКП „Комуналац“ покосила је зелене површине у центру Куле, уклонила високо растиње из профила пута и покосила непрегледне раскрснице, као и површине поред обале Великог бачког канала. Уредили су јавне површине у улици Лазе Костића, Исе Бајића, Његошевој, Светозара Милетића и око градске капеле.

Екипа радне јединице „Урбанистичко планирање и одржавање путева“ поставила је привремене рампе у Лењиновој улици како би током измењеног режима саобраћаја због радова на санирању путне мреже камиони за одношење отпада имали лакши приступ контејнерима. У склопу одржавања путне мреже исправили су и дотегли саобраћајне знаке на више локација у Кули и поставила привремену саобраћајну сигнализацију у Лењиновој улици, уклонили високо растиње из профила пута око надвожњака, у улици Маршала Тита и поставила туцаник на колски прелаз у Лењиновој улици. Екипа електричара овог одељења извршила је замену дотрајалих сијалица уличне расвете у Кули и Сивцу, замену поломљеног канделабера у улици Јосипа Крамера, контролу и поправку заштитних стубића и бетонских жардињера у Лењиновој улици.

Поделите

Коментари су затворени.